Draco Malfoy <3Wszechmogący Władca Forum Nauczyciel Eliksirów w Hogwarcie
(hahah, ok xD będziesz pół-duchem, jak Marta
PS Alex, zarypisty awatar )
(uznam ten komplement za fajny avatar dla bo ta sierota nic nie potrafi na tumblrze znaleźć)
przyleciała na stacje z myślą podpalić czy nie. potem uznała że może kiedy indziej zrobi jakieś zamieszki teraz usiadła ja metalowej konstrukcji nad torami machając nogami i oczekując na kolejny pociąg
-Ah jakie te pociągi są pięknę -oznajmiła i zaczęła sobie podśpiewywać
RED let it burn-
I watch this city burn
These dreams like ashes float away
Your voice I never heard
Only silence.
Where were you when our hearts were bleeding?
Where were you It all crashed down?
I never thought that you’d deceive me
Where are you now?
(How long) Can you stand the pain?
(How long) How long will you hide your face?
(How long) How long will you be afraid?
Are you afraid?
(How long) Will you play this game?
(How long) Will you fight or will you walk away?
(How long) How long will you let it burn?
Let it burn, let it burnmnie
Ostatnio edytowany przez April (2012-12-08 21:43:01)
Luna LovegoodModeratorka Dyrektor Hogwartu
*Zimny podmuch wiatru rozwiał mi włosy. Powolnym krokiem zmierzałam ku nie wiadomo czemu*
-Ułaaa!!!- przyjechał pociąg- a co jeśli...- super pomysł aby położyć się si dach pociągu i troszkę nim pojeździć...
kłade april na dach pociągu i cały czas jako duch jadę do LONDYNUUUU!!!!
(przenoszę april do londynu)
Jęcząca MartaDuch
Tutaj. Tutaj wysiadła. Pamięta to. Było to wtedy, kiedy miała jedenaście lat. Nie miała żadnych kolegów. Samotnie płynęła łodką do Hogwartu. Reszta pasażerów się do niej nie odzywała. Była samotna. Był wtedy w szkole taki Rubeus.. Rubeus Hagrid. To jego posądzano o to wszystko. O bazyliszka i te sprawy. Marta wiedziała, że to nie on. Lubiła go. Mimo, że nie byli w tym samym domu. Ale go lubiła. On chyba ją też... Przynajmniej wtedy tak myślała. Pójdzie na błonia.
Hermiona GrangerNauczycielka Starożytnych Run Założycielka Organizacji W.E.S.Z.
*Serce biło mi jak zwariowane jak bym wypiła co najmniej litr Ognistej Whisky,a to dopiero początek.Na szczęście moje rozstanie z Ronem nie było takie straszne jak myślałam nawet jakoś sobie poradził? Bardziej martwiło mnie to co mnie czeka w Hogwarcie .Nowy rok szkolny już się zaczął ,na szczęście mieli jeszcze posadę dla mnie.Cieszę się ,że spotkam przyjaciół pomyl....ups Lunę i może poznam nowych.O to moja stacja zaczyna się ..................*
* Dotarł do stacji w Hogsmeade. Nagle zauważył, że przyjechał jakiś pociąg i wysiadła z niego brązowowłosa dziewczyna, wyglądająca dziwnie znajomo... *
* I znowu ta stacja wiąże się z nią tyle wspomnień dobrych i czasem złych,ale cóż trzeba ruszać na przód.Wysiadając nie mogłam uwierzyć w to co widzę Hogwart .I jakiś dziwnie znajomy blondas na mnie patrzy może to ...... nie na pewno to jakiś uczeń.*
* Podszedł bardzo blisko... I wtedy ją rozpoznał. Rozszerzył oczy ze zdumienia.
- Panna Granger?? - zapytał zdziwiony, ale nie zapomniał o dobrych manierach.
Zmienił się od czasów, gdy był w Hogwarcie. Teraz był dżentelmenem. *
*Nie mogłam uwierzyć oczom to był Draco.On tutaj co to i jeszcze podchodzi do mnie.
-Yyyyy tak to ja ,a tyyy...... to Malfoy tak? Draco Malfoy?-odpowiedziała grzecznie chociaż głos jej drżał i zapewne była zarumieniona.*
* Uśmiechnął się lekko. I nie był to pogardliwy usmieszek, który znała Hermiona, lecz zwykły, miły uśmiech.
- Tak... Jakże miło mi znów Cię spotkać - mówił całkowicie szczerze, w jego wypowiedzi nie było nawet grama sarkazmu.
Pochylił się, ujął rękę Hermiony i ucałował lekko wierzch jej dłoni. *
* Westchnął.
- Eh, no muszę już wracać... Mój chłopak na mnie czeka.
Uśmiechnął się.
- Idziesz teraz może też w stronę Hogwartu? Bo jak tak, to..może pójdziemy razem? *
*Stałam jak wryta Draco ma chłopaka? Nie wierze ....
-Jasne ,że idę w stronę Hogwartu no to chodźmy!*
Lilianne Eileen SnapeUczennica Slytherinu
Emo dziewczyna o zielonych oczach, czarnych włosach wyskoczyła jako ostatnia z pociągu, przytrzymując, zakrywającą oko grzywkę. Rozejrzała się po stacji. Wiedziała kogo szukać. I znalazła. Podeszła do blondyna.
- Hej Draco - rzuciła podchodząc od tyłu i łapiąc go w pasie.
"P.S. Ja tak tu bez orientu wiekszego, slepo robie to co mi każe zaprzyjaźniona adminka XD Wiec jak cos zle do pretensje nie do mnie."
Ostatnio edytowany przez Lilianne Eileen Snape (2013-01-02 19:49:04)
* Uśmiechnął się lekko. Odwrócił się, przytulił krótko dziewczynę i się odsunął.
- Lily! Więc jednak przeniosłaś się do Hogwartu? *