Moderatorka Dyrektor Hogwartu
*Przeteleportowała się z April. Rozejrzały się wokół. * To... co robimy?*
-no ja bym zaczęła od ogarnięcia tych pajęczyn , trzeba powyprowadzać pajaczki żeby nie stała im się krzywda a potem stolik 2 krzesła może jakieś kwiaty..-zaczęła mówić wyobrażając sobie altanke jak z pieknego filmu
*Machnęła różdżką i pajączki i ich pajęczyny bezpiecznie dostały się do Zakazanego Lasu. Po chwili pojawił się także piękny, rustykalny stoliczek. * To nazbierajmy kwiatków*
-przydały by sie jakies pnącza nie wiem może coś w te gusta chyba że za pani czar że świaczi unoszą się same żeby było oświatlenie - poszły nazbierac kwiatów nazbierały duzo i zaczęły robić abstrakcyjne dekoracje- teraz zostały tylko 3 rzeczy do zrobienia-po 1.trzeba skombinowac jedznie, ubrac się, i zaprosić gościa
W takim razie musimy pójść do kuchni
przenoszę je do kuchni
Dziewczyny wróciły z kuchni którą se zrobiły na gg i upichciły dużą pieczeń , ciasto i kupiły picolo , luna włoztyła sukienkę projektu April ( na górze ma mały dekolt z takim udawanym półokrągłym białym kołniezykiem pod biustem jest podcinana i góra jest pudrowo różowa a dół jest go kolan srebrny rozkoloszowany pokryty srebrną koronka z pudrową falbanka na dole) april jako że będzie grała na skrzypcach ubrała swój stary mundurek składający się z plisowanej granatowej spódniczki białych zakolanówek granatowych balerin białej koszuli i granatowego kubraczka do którego zdążyła przyszyć herb puhonów. obie były juz w 100% gotowa została tylko kwestia sprowadzenia Ethana
To... Która z nas idzie? * Luna spojrzała się na April
No dobra to ja to robie poczekaj chwilkę ik pobiegła
April szybko wróciła przed ethanem i zajęła miejsce w którym miała stac i grać szybko zarzuciła jakąś mute n skrzypcach naczy przygotowała się by grać
Wódz i mistrz Nauczyciel Zielarstwa
Wszedł powoli. Dobra, tak szczerze powiedziawszy to się przywlókł za namową April.
-Too czego chciałyście?-niedoinformowany. Rozgląda się dookoła.
A Luna nadal stała i czekała. Zaraz... - April, co powiedziałaś Ethanowi???
-No dokładnie to *reteospekcja * "szybko błonia ,altanka i uciekłam"- pomyslała-Niespodzianka-krzyknęła i zaczęła grać :DDD
Przestała grać -halo może usiądziecie !!- i wróciła do gry , grała skrzuypcową wersje black rock shooter.