Wszechmogący Władca Forum Nauczyciel Eliksirów w Hogwarcie
...
Rozejrzała się ale nikogo tam nie było postanowiła popatrzeć na książki znalazła kilka z ładnymi okładkami zatytuowanymi Rośliny lecznicze i oddała się lekturze. Po pewnym czasie postanowiła odłożyc książke i poszukać czegoś bardziej przydatnego, postanowiła poszukać czegoś o magii, w końcu gdy znalazła książke która mogła by jej sie przydać została tylko jedna mała rzecz do zrobie trzeba było ją ściągnąć z półki
-Cholera. Jaki inteligent ustawia książki tak wysoko.
W pobliżu nie było żadnych krzeseł żeby sobie stanąć a półki były zbyt niestabilne żeby się po nich wdrapać. W sumie przyszedł do głowy pomysł żeby zrobić sobie schodki z książek ale to nie wypada, więc klapnęła sobie na ziemi dumając o tym w jaki sposób ściągnąć książkę.
Ostatnio edytowany przez April (2012-11-18 12:42:04)
Moderatorka Dyrektor Hogwartu
- April, chodź do mnie na herbatkę! Albo na coś mocniejszego
Wiesz co sorki teraz nie mam czasu mam kilka planów, zacznę od kartki papieru i pióra. (przensze april na korytarz 7 piętro)
_________________________________________________________________________________--
Bezpiecznie dotarła do biblioteki,wiedziała że przeciez ona nic nie zmieni więc jej obecność jest tam zbędna więc udała się do biblioteki. zaczęła krążyć między półkami alż w końcu spostrzegła napis księgi czarów rocznik 1-4 opis czarów oraz instrukcje jak ich używać
-O fajnie to coś dla mnie - ucieszyła się i usiadła na ziemi zagłębiając sie w lekturę.
_______________________________________________________________________-
Odłozyła książkę bo była mega nudna, wzięła skrzypce i poszła się przejść (tak szczerze to nie mam jakiegoś zamierzonego celu, więc april z alexem idą się przejść hmm... po stacji <nie wiem czemu lubię tą stację ^^> przenosze obie postaci na stacje hogsmeade)
Ostatnio edytowany przez April (2012-12-02 17:18:23)