Wszechmogący Władca Forum Nauczyciel Eliksirów w Hogwarcie
...
* Stanął przed drzwiami do Komnat i zapukał. *
Wódz i mistrz Nauczyciel Zielarstwa
Otworzył. Po jaaaakimś czasie. Zajęty był.
-Ooo! Draco!-uśmiechnął się szeroko i wpuścił go do środka-Wchodź-otworzył szerzej drzwi. A tam cały pokój obklejony dywanami. Na podłodze, ścianach, suficie... No dosłownie wszędzie.
*Wbiła wściekła*
-Jestem zła włosy mam rózowe przez magie a ty jeszcze śmiesz za przeproszeniem zapierdoliś mi dywan z piętra to już jest kurwa czysty kryminał!!- zmieniła się w człowieka i zaczęła strzelać kostakami w pięściach
-Wybacz no ale zimno było. A patrz jak się ładnie na ścianie prezentuje-zatrzepotał rzęsami-I pamiętaj! Nie możesz zbyt długo być w ludzkiej poostaci. No wiesz. Nie przemęczaj się. A tak poza tym to...-podszedł-...masz tą moja szate?-szepnął jej na ucho.
-A tak mam jest już gotowa wczoraj doszyłam ostatnie guziki i doszyłam mankiety jest w czarnym pokrowxu więc nikt sie nie połapie zaraz po to polecę a tak poza tym wiesz może jak odbarwić włosy bo kupiłam magiczną farbe moje włosy miały być srebrne a nie różowe.-odszeptała wszytko ale mówiąc o swoich rużowych włosach poczuła sie zakłopotana bo zawsztydzał ją tan kolor
* Się wyrwał z zawiechy chwilowej.
- Oo, mogę Ci naprawić kolor włosów - powiedział do April.
Machnął ręką i jej włosy zrobiły się srebrne.
- Może być? - powiedział z uśmiechem. *
Minister Magii
*Zapukała do pokoju Ethana. Oj tak.. coś żle się czuła. Widziała Toma wczoraj, była szczęśliwa, zawieszka naszyjnika była w kształcie kropli deszczu.*
-O. Miałem ci tego no... Tego co włosy rozjasnia poradzić, ale w sumie tak też można. OTWARTE-ktrzyknął w stronę drzwi.
Minister Magii
*Cen weszła do komnat.* Witaj Ethanie.* powiedziała z lekkim uśmiechem.*
-jej moje włosy są srebrne -nieopanowany uśmiech- a może by tak pokombinować z kolorem - nagle znów zrobiła się na wpół przeźroczyta i wzniosła się tyłkiem do góry- ah czyli mój czas się skończył no cóż to zazar przyniose "to" i lece kombinować z kolorem włosów... -szybko obróciła w 2 strony przenikając przez ściany i przyniosła to w czarnym pokrowcu to ja lece przenosze ją do łazienki jęczącej marty
-Cóż panią do mnie sprowadza?-zapytał uśmiechając się.
Minister Magii
potrzeba rozmowy Ethanie.* powiedziała.* Wczoraj spotkałam Toma.* uśmiechnęła się.* Bardzo dziękuję za pomoc
* A Draco tak się gapi to na Cenefii, to na Ethana i nie ogarnia xD *
-Łeee tam. Nic takiego nie zrobiłem. Po prostu sobie poszedłem-wielki wyszczerz. I tul do Draco. Się uwiesił na ramieniu i sobie stoi. A co.