Dobra zaczęła klaskać potem razem z nią alex i w całej sali rozgegły się gromkie brava xD
Wódz i mistrz Nauczyciel Zielarstwa
-JA MAM POPROWADZIĆ CEREMONIĘ? O.o-zszokowany. Wstał powoli. I się zachwiał xD trochę mu się wczoraj wypiło.
Wilkołak
Nie śpię, nie śpię*lekko drygnął kiedy go poraziło*
Wszechmogący Władca Forum Nauczyciel Eliksirów w Hogwarcie
* Jeszcze bardziej się zaczerwienił. Wziął rzucił na Ethana bezróżdżkowe zaklęcie dzięki któremu się chłopak nie będzie jąkał i potykał. *
Uczennica Slytherinu
Wraz z innymi uczniami zaczęła się śmiać z Ethana...no i ogólnie z całej tej sytuacji xD
Ostatnio edytowany przez Angelique Evelyn Malfoy (2013-01-01 17:04:11)
Minister Magii
*cen patrzyła się na Ceremonię.*
*Zamknął oczy. Delikatnie wyciągnął dłoń do Cen i uśmiechnął się do niej* Postaram się być dobrym wychowawcą dla Gryfiaków
Ostatnio edytowany przez Tomas (2013-01-01 17:10:19)
Moderatorka Dyrektor Hogwartu
- Dobra, Ethan, widzę poimprezowało się w Sylwestra, niech zrobi do Draco
Minister Magii
*Cen wzięła dłoń Toma.* mam nadzieję ze tak będzie.8 lauren zaczął się nudzić.8
Wszechmogący Władca Forum Nauczyciel Eliksirów w Hogwarcie
* Natychmiast się ogarnął. Wstał, poszedł na środek, obok stołka i jednym groźnym spojrzeniem uciszył uczniów. Wziął listę.
- Gdy kogoś wywołam, proszę o zajęcie miejsca na stołku, a wtedy wloze mu na głowę Tiare Przydziału - powiedział stanowczo. *
zrobiła się niewidzilna podleciała do sufitu i puściła z swojego odtwarzeacza mp3 metalice xD tak ę zagłuszła przemowy a uczniowie czaczęli kllaskać
Wilkołak
*dyskretnym machnięciem różdżki sprawił że Draco dostał swędzącej wysypki ale tylko na tyłku*
Moderatorka Dyrektor Hogwartu
Też zaczęła klaskać, przecież kocha Metallicę
Wódz i mistrz Nauczyciel Zielarstwa
(No dzięki. Pisać nie mogę a mnie tu wkopują T.T)
*Odetchnął z ulgą i usiadł. Radość bo nie musi. No bo nie wie co robić*