Wszechmogący Władca Forum Nauczyciel Eliksirów w Hogwarcie
...
-LUDZIE CZY TAK CIĘŻKO JEST ZROZUMIEĆ ODDAJCIE MÓJ SCYZORYK!! JUŻ NIE MAM ZAMIERU DŁUŻEJ CZEKAĆ !!!
Znudziło jej się dłuższe czekanie na scyzoryk dlatego biagała wszędzię i darła się o niegio i już polzła do pokoju i ubrała cos na głowe 2 takie samo schowała za pas który przypoinał pas od tradycyjnego kimona bo była ubrana w coś tego klimatu tylko bardziej w stylu ghotic lolita odrazu humor jej sie polepszył i zaczęła skocznie powędrowac po hogwarcie z nadziją że kogoś może spotkać , choć nie ukrywam faktu że dalej jest rozgniewana i chce swój scyzoryk.
(april skika na 1 pietro xD)
szła dalej w poszukiwaniu luny nia maiała siły dlatego usiadła opierając się o ścianę
Wilkołak
*On siedział w kącie, skulony...oddychał szybko*
Moderatorka Dyrektor Hogwartu
- April, to jasnej cholery, wyglądasz jak duch, co ci się stało????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Luna no bo byłam w lochcach i zasłabłam i widziałam obrazy i się ocknęłam - wyjaśniła szybko i dała dziewczynie wyraźny znak że ni są tu same i żeby luna przygotowała sie na wrazie czego
* Slytha - szepnęła i wilkołak zasnął. Choć do mnie do mojego gabinetu, uspokoisz się i opowiesz mi swoją wizję
(przenoszę je do Wieży Zachodniej, do mojego gabinetu)
Wilkołak
*Zaklęcie nie zadziało....wręcz przeciwnie, pobudziło przemianę....zmienił się w wilkołaka....., akurat na korytarz wszedł jakiś młodziak* Ratunku!*Max rzucił się w pogoń*
Wilkołak
*Max trzasnął chłopaka łapą, wgryzając mu się w krtań, a sam wyskoczył przez okno na błonia i zniknął w ZL*
Duch
Marta przyglądała się temu wszystkiemu. Lubiła April i Lunę, ale ten ktoś, czy raczej to COŚ, nie sprawiało dobrego wrażenia. "Dziwny.." pomyślała. Inaczej nie można było go nazwać. Obiecała sobie, że następnym razem bliżej mu się przyjży, bo to już druga taka dziwna sytuacja, w której go widzi...
szła z pokrowcem na plecach dumnie przez kortarz obracając scyzoryk w kieszeni jak to zwykła robić nagle usłyszała jakby głos, głosy nie wiedzxiała o co chodzi dochodziły z łazienki nie wiedziała czy ktoś rozmawia ale postanowiła sie tym zainteresować
Trafiłam tu jakoś, chcę tylko gdzieś połazić...