Wszechmogący Władca Forum Nauczyciel Eliksirów w Hogwarcie
...
Wódz i mistrz Nauczyciel Zielarstwa
A więc doszli. I bez skojarzeń.
-Gryź-przychylił głowę, wzdychając teatralnie.
* Draco spojrzał na Ethana niepewnie... Po chwili jednak zamienił się w swoją wampiryczną postać. Od razu wyczuł słodki puls turkusowowłosego... Podszedł więc do Ethana i... Najpierw delikatnie go pocałował.. A później wgryzł mu się lekko w szyję.
Jęknął cicho, czując w ustach słodko-gorzki smak krwi. Przez jego ciało przebiegł dreszcz przyjemności. Zaczął powoli pić krew, jęcząc przy tym. Czuł się, jakby właśnie miał najsilniejszy orgazm w swoim życiu... Co oznaczało, że Ethan także to czuł. Bo gdyby jeden z nich nie czuł takiej przyjemności, to i drugi by nie mógł.*
Zamknął oczy i wydał z siebie jakiś gardłowy pomruk. Tak szczerze powiedziawszy to nie wierzył w ten orgazm przez ugryzienie i tak dalej i głównie dlateg się zgodził. Chciał się przekonać. I uwierzył. Zaraz po tym jak z jego ust wydobyła się gama lęków, pisków a na koniec nawet krzyków. Nie chciał żeby przestawał. Ale przecież musiał. Kiedyś. Ale on nie chciał...
* Draco prawie zupełnie zapomniał się w tym, co robił. Ssał krew Ethana, jęcząc głośno... Gdy nagle się opamiętał i oderwał szybko od turkusowowłosego. Nie zważając na swoje sfrustrowanie seksualne, odsunął się lekko od Ethana.
- Ethan? Wszystko w porządku? Nie wypiłem Ci za dużo krwi? - pytał Malfoy z troską, ignorując chęć rzucenia się na turkusowowłosego i porządnego pieprzenia się z nim.*
-Taaaak... Wszystko w porządku-mruknął jescze lekko oszołomiony, po owym zajściu przed chwilą. Ale tak w ogóle to serio nic mu nie było. No może trochę kręciło mu się w głowie ale tak poza tym to było okej.
(jak coś to nie pisz na komórke bo zabrali mi i odzyskam dopiero około 20)
* - To... Dobrze - mruknął.
Poruszył się niespokojnie. Ah, jak on.bardzo chciałaby teraz się z Ethanem... No ;D*
Ah ale Ethanek sam nie zaproponuje. Mu trzeba wszyyystko tłumaczyć xD
* Spojrzał płomiennym wzrokiem na Ethana.
- Ethan - mruknął. - Mam do Ciebie pytanie... Powiedz... Czy... Czy ja pociągam Cię seksualnie?..*
Zagryzł wargę, próbując stłumić śmiech.
-A skąd takie pytanie?-zapytał z dziwną miną.
* - No... Bo... Ja... Ty... Eee... - mówił Draco, czerwieniąc się coraz bardziej.
" No brawo, Draco! Bardzo inteligentna wypowiedź!" ironizował w myślach Malfoy.*
-No?-uśmiechnął się złośliwie-słucham cię uważnie. Kontynuuj.
* Draco nie wiedział, co ma zrobić. Zazwyczaj nie wstydził się mówienia o takich tematach, ale... Nie wiedział, jak Ethan zareaguje na taką bezpośredniość...
Ech... No cóż, postanowił zaryzykować...
- Cóż, a więc, w skrócie i delikatnie rzecz ujmując, chciałbym uprawiać z Tobą seks - powiedział spokojnie, patrząc Ethanowi w oczy. *
-Uuuu... Jaka propozycja. A murzyn nie będzie zazdrosny?-ah ta zazdrość. Ale się Ethan nie przyzna. Oo nie.
* Przewrócił oczami.
- Ethaaaan. Mówiłem Ci już, że to tylko mój przyjaciel... A zresztą, nawet jakby, to ja i tak chcę tylko Ciebie...
Przybliżył się o krok do turkusowowłosego...*