Draco Malfoy <3Wszechmogący Władca Forum Nauczyciel Eliksirów w Hogwarcie
* Pocałował go mocno. Następnie, nie mogąc już po prostu dłużej wytrzymać, wszedł powoli w Ethana. Jęknął głośno i odchylił głowę do tyłu. Wytężył całą swoją siłę woli, by pozostać nieruchomo.
- W porządku? Nie boli? - wychrypiał i zacisnął zęby. *
Ethan BenningtonWódz i mistrz Nauczyciel Zielarstwa
Westchnął głośno na samym początku, a po chwili wydał z siebie dźwięk, który po części wyglądał, a raczej brzmiał jakby miał czkawkę, trochę jakby się zapowietrzał i coś, czego nie sposób określić. Pokiwał wolno głową w odpowiedzi.
* Jęknął głośno i zaczął, z początku powoli, się poruszać. Następnie zaczął przyspieszać, a z jego gardła coraz częściej i głośniej wydobywały się jęki przyjemności. Pochylił się i pocałował mocno Ethana. Pchnął mocno i poczuł, że znalazł prostatę Ethana, zaczął więc starać się, by przy każdym pchnięciu w nią uderzać. *
Znów zatkał sobie usta koszulką, zaraz po tym jak oderwał się od blondyna. Z jego ust wydobywały się coraz głośniejsze jęki, co skutecznie stłumił owy pseudo knebel. Zaczął się zastanawiać co by było, gdyby akurat ktoś przechadzał się teraz lasem, ale szybko odegnał denerwujące myśli, odchylił głowę do tyłu i tak sobie wzdychał, sapał, jęczał i czasami popiskiwał.
* Jęczał głośno, wiedząc, że tu i tak nikt ich nie usłyszy.
Pochylił się i zębami wyrwał koszulkę z ust Ethna, a następnie zakrył swoimi wargami jego wargi. Przyspieszył i wzmocnił pchnęcia. Czuł, że jest już blisko orgazmu..
- Ethan - jęknął prosto w usta turkusowowłosego. *
Otarł się policzkiem o jego policzek i zaczął poruszać biodrami, dostosowując się do jego ruchów. Docisnął go do siebie i doszedł po chwili, oznajmiając to całkiem głośnym krzyknięciem.
-Wiesz... Chyba się zakochałem...-wysapał po jakimś już czasie.
* Draco, który doszedł w tym samym momencie, co Ethan, zamrugał szybko, na te słowa turkusowowłosego. Serce Malfoya zaśpiewało.
- C..co? Naprawdę? - mówił szczęśliwy.
Uśmiechnął się szeroko i pocałował czule Ethana.
- Wiesz... W takim więc razie... No... Chciałbym zapytać, czy... No... Czy chciałbyś być moim chłopakiem? - zapytał szybko i zaczerwienił się. *
-Jak to dziwnie brzmi... W ustach chłopaka-zaśmiał się- a co ja będę z tego miał, hm?-podparł się ręką i teraz leży na boku, ciesząc się niewiadomo z czego.
* Uśmiechnął się łobuzersko.
- Przyjemność z faktu towarzyszenia mi - powiedział wyniośle i zaraz potem zachichotał.
- Ale Ethan... Ja pytam serio. *
-Noo w sumie to czemu nie...-odparł po krótkim zastanowieniu. Jakoś tak mu się dziwnie o tym rozmawiało. To było dla niego takie trochę krępującę...
* Uśmiechnął się wesoło.
- To świetnie - powiedział i pocałował Ethana.
Następnie machnął różdżką i on i Ethan znów byli czyści. Ponowne machnięcie różdżką - znów mają na sobie ubrania. Draco wstał z koca.
- Cóż... Więc... Chodźmy już może stąd, co? - zapytał.
Na jego twarzy cały czas gościł uśmiech.*
-No... Zimno się robi-zadarł głowę i obrócił się wokół własnej osi, rozkładając ręce-ale fajnie-wypuścił powietrze i z uśmiechem zaczął przyglądać się parze, wydobywającej się z jego ust. A po chwili wyjął papierosy i chuchnął blondynowi dymem w twarz. Tak jak wtedy, na stacji....
* Zaśmiał się cicho.
- Eethaan - jęknął. - Ja jestem na odwyku, weź mnie nie kuś!..
Mrugnął. Zastanowił się chwilę.
- Cóż... Jeden mi nie zaszkodzi! - powiedział wesoło i wyczarował papierosy.
Wyjął jednego, zapalił zaklęciem i zaciągnął się. Następnie podszedł do Ethana i pocałował go namiętnie, wdmuchując mu dym do ust. *
A on nosem wypuścił. Objął go mocno jedną ręką i ugryzł go delikatnie w dolną wargę.
-Masz smaczną krew-uśmiechnął się i wtedy też ugryzł mocniej. Oblizał ze smakiem usta, zamlaskał i znowu się zassał. Aż przestało cokolwiek lecieć.
* Westchnął cicho. Przymknął oczy. Zaczął tak sobie o wszystkim rozmyślać...
I nagle podskoczył, gdy coś mu się przypomniało.
- Jezu, miałem czekać na siostrę na stacji w Hogsmeade!! - krzyknął. - Kompletnie zapomniałem...*