- jak w horrorze heh nikogo nie widać ale głos to co innego. jest świetna
Adrian BlackCzarodziej
I taka miałą być *pojawił się za nią * Jestem Adrian, dziękuje, za uratowanie życia ... Sam ją wykonałem ...
- a z tym ratowaniem życia to generalnie moglam cię dobić żeby nie było obróciła otwartym scyzorykiem w dłoni , to ja tu powinam dziękować za różdżkę jestem tu 3 miesiące i każdy mi ją obiecywał ale nie dostawałam jej a tym bardziej w smyczku jest perekcyjna , a tak wogle jestem april uczennica 5 roku a ty?
Adrian BlackCzarodziej
Mówiłem Adrian ... *uśmiechnął się* To może teraz sie zabawimy *ona miała scyzoryk w dłoni. A on . Odpiął pelerynę i otworzył ją tak by ona mogła widzieć jego pasek na którym znajdował się jeden miecz, 8 sztyletów oraz różdźka *
Cenefii BrainseMinister Magii
*Pani minister skakała po drzewach, szukała adriana. Oj tak, z gałęzi, po gałęzi.*
-wiesz co to troszkę nie fair ale nie fair jest też to że w każdej chwili mogę stac sie duchem ale co mi tam- stanęła lewą ręko do przodu a prawą ze szcyorymiem bardiej do tyłu przysiadła niżej ziemi żeby mieć stabilniejsza pozycje do obrony, ale daj mi fory bo nie umiem czarów za wyją tkiem vindgarium leviosa i lumos xD a tym bardziej to że mam sukienke dlaje mnie mniejsze szanse
Adrian BlackCzarodziej
Duch to tak jakby projekcja astralna ? *zapytał, jego usta wygięły się w uśmieszek. Wiedział, że to już potrafi *
-nie wiem jak to określić duch to ja a ja to duch i tyle tylko moja śmierć nie była perfkcyja więc nie jestem duchem w 100% ,haha taka ze mnie szczęściara że nawet porządnie umrzeć nie potrafię.
Adrian BlackCzarodziej
Umarłaś ? *zapytał zdziwiony* To jak to mozliwe ? Magia *odparł do siebie *
-ymyyy.. (pokiwała przecząco głową) zwyczajnie wpadłam pod pociąg w hogsmade powiedziała i uśmiechnęła się
Adrian BlackCzarodziej
Okej ... *spojrzał na nią* Co mi tam ... Wpadłam pod pociąg ... Pokarz co potrafisz w mocy i różdżcze ,,,oraz scyzoryku *odpiął pas i ściągnął pelerynę * Możesz korzystac ze wszystkiego, ja mam tylko miecz *rzucił pas pod drzewo uprzednio odpinając od niego miecz *
-ja nie atakuje . ostatnio dowiedziałam się że tak się nie robi przemocy się nie używa chyba że przemoc w formie samoobrony to co innego.
Adrian BlackCzarodziej
chcesz sie czegoś nauczyć ? *zapytał* To musisz sie szybko uczuć ... *wykonał 360 a nastepnie zamachnął się mieczem na nią ... Był gotowy w ostatniej chwili zatrzymać miecz, aby jej tylko nie zranić *
odskoczyła do tyłu zasłaniając twarz scyzorykiem poczuła łamliwy ból w kostce a jej mina się strasznie skrzywiła - cos w tym stylu
Adrian BlackCzarodziej
Tak daleko nie zajedziesz ... *podszedł do niej * Przepraszam ... Byłem zbyt gwałtowny ... *ukucnął przy jej nodze* Możesz sie położyć ? Spróbuję naprawić Ci to co zepsułem